Teambuilding-avond voor de A-, B- en C-jeugd

Beste coaches en trainers van de A, B en C jeugd,

Vorig seizoen zijn we gestart met een teambuilding-avond voor de A-, B- en C-jeugd. We hebben toen een hele leuke avond gehad, dus geven we hier vervolg aan! Daarom ook dit jaar aan het begin van het seizoen een teambuilding avond, dit keer op vrijdag 4 september.

6696_teambuildingWat gaan we doen?
We starten de avond om 19.00 uur in de Konkel, waar we starten met een bakkie en wat lekkers (daarover verderop meer). Om 19.45 uur stappen we op de fiets en gaan we naar Basic Fun Sports (de sportschool op het industrieterrein). Het is dus de bedoeling dat iedereen in sportkleding komt en zijn zaalsportschoenen meeneemt. Rond 21.00 uur eindigen we in de sportschool.

Uiteraard mogen jullie (de coaches en trainers) gezellig mee doen! Maar mocht je liever kijken en bijvoorbeeld foto’s maken van al die rode koppie, dan mag dat natuurlijk ook.

Let op! Voordat deze avond begint, doen we al een klein beetje een beroep op jullie team kwaliteiten.. We vragen jullie per team iets lekkers mee te nemen voor bij de thee (voor ongeveer 10 personen). Jullie baksel wordt dan uitgedeeld aan een ander team, dus doe jullie best!

Tot slot
We willen u als coach vragen om in uw team te benadrukken dat wij rekenen op de aanwezigheid van alle spelers (+coach(es) en trainer(s)), want het is natuurlijk leuk, gezellig en het belangrijkste; het bevordert de goede resultaten!!

Alvast bedankt voor jullie medewerking en tot 4 september, om 19.00 uur, in de Konkel!

Groetjes,

Het Jeugdbestuur
Mattie, Sanne, Maaike, Joëlle, Romana en Lisa

(Aanspreekpunt: Romana)