Vereniging

Handbalvereniging Victoria O maakt deel uit van Omni Victoria O. Hoe dat precies in elkaar zit kan je in dropdownmenu of hier onder vinden. Daar is alle informatie over de opbouw van handbalvereniging Victoria O te vinden trouwens.

Omni Victoria-O

VICTORIA O-OMNI …. geen voetbal, geen handbal, maar toch . . .

Wie kent ze niet, de twee “afdelingen” van Victoria? Maar er is nog derde, iets minder bekend onderdeel van Victoria : de ‘OMNI’.

Hoe zit dat? Van oudsher waren wij een voetbalvereniging; Maar rond 1980 ontstond er binnen de voetbalvereniging een handbalafdeling. Die …

Vrienden van Victoria-O

Wat is de bedoeling ?Vrienden van Victoria-O stelt zich ten doel om voetbalen handbal financieel te ondersteunen. Er zijn vaak veelplannen, helaas zit het gebrek aan financiële middelendeze plannen in de weg. Om dit mogelijk te maken willenonze leden samen voor dat financiële buffertje zorgen!

Wat kost het om lid te worden ?Het persoonlijke lidmaatschap …

Bestuur

Het dagelijks bestuur wordt gevormd door de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. Het dagelijks bestuur komt alleen bij elkaar indien tussen de bestuursvergaderingen zaken moeten worden geregeld, die geen uitstel kunnen velen. Veelal hoeft hiervoor niet te worden vergaderd maar worden de zaken telefonisch afgehandeld.

De bestuurssamenstelling is als volgt;

Voorzitter Jan Hoedjes …

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat verzorgt de teamopgave aan de bond en verzorgt de wedstrijdformulieren en het contact met het NHV over het wedstrijd gebeuren.

Het wedstrijdsecretariaat en de ledenadministratie wordt behartigd door:

Kees Hageman tel. 0226 – 72 23 87. k.hageman@quicknet.nl

Jeugdbestuur

Lieve allemaal,

Een nieuw seizoen met nieuwe activiteiten van het jeugdbestuur.

Van alle vorige activiteiten zijn heel veel foto gemaakt. Wil je de foto’s nog een terug zien? Klik dan hier om op onze fotopagina te komen.

Groetjes,

Het jeugdbestuur

Technische commissie

De technische commissie is verantwoordelijk voor het samenstellen van de teams, de indeling van de trainingen en de begeleiding van de teams. Deze commissies zijn opgericht in het seizoen 2011-2012 met als doel het handbal niveau bij Victoria O naar een hoger niveau te brengen

Dit willen we o.a. bewerkstelligen door vanaf de jeugd bepaalde trainingstof/patronen aan te …

Sponsors Victoria-O handbal

Contact: sponsoring@victoriaobdamhandbal.nl

Hoofdsponsor   Kledingsponsors voor de teams van Victoria-O  handbal Schilderwerken De Boer Obdam B.V Dames 1 Schilderwerken De Boer Obdam B.V.                                                          Loon en kraanverhuurbedrijf van …

Clubkleuren

Victoria O speelt in het oranje-zwart. Dat wil zeggen; een oranje shirt en een zwarte sportbroek. De sokken horen eigenlijk ook oranje te zijn, maar omdat die moeilijk te krijgen zijn mag er ook met zwarte sokken gespeeld worden. Zorg wel dat iedereen in het team dezelfde kleur sokken draagt, dat staat wel zo netjes.