Terug naar Wedstrijdverslagen DS1 2018-2019

2019-03-03 Tornado 2 – Victoria O 1

Zondag 3 maart 2019

Tornado 2 – Victoria O 1

Ook deze wedstrijd moest weer gespeeld worden met onze trouwe invallers, waar we natuurlijk ontzettend blij mee zijn! Op deze regenachtige zondag vertrokken we richting Heerhugowaard om aan te treden tegen het 2e van Tornado.

We startten de wedstrijd scherp en er werd het eerste kwartier hard gewerkt. We kwamen op een 3-7 voorsprong. Helaas zakte het bij ons daarna verdedigend weg en brachten we Tornado in de gelegenheid om gelijk te komen. Gelukkig bleven we zelf lekker scoren en mochten we gaan rusten met een 9-10 voorsprong. Een kleine en wankele voorsprong, maar toch die ene punt meer dan de tegenstander, aan het eind van de wedstrijd is het genoeg!

Ook de 2e helft startten we scherp en geconcentreerd en dit resulteert meteen weer in een voorsprong van 14-11. Maar ook nu weer een zwakkere periode, waarin Tornado gelijk komt en zelfs de voorsprong neemt. Ze lopen 2 punten uit, gelukkig is ons antwoord goed en komen we weer gelijk. We komen in de laatste fase steeds een punt voor en dan weer gelijk. In de eindfase wordt er meer dan ooit voor de punten gestreden, helaas voor ons moeten we de punten delen met Tornado.

Maar niet te lang getreurd, beter 1 punt dan geen punt!

En zo gaan we richting Hollandia T volgende week.

De laatste thuiswedstrijd binnen om 13.20 uur.