Terug naar Wedstrijdverslagen DS1 2018-2019

2019-02-24 DTS’48 1 – Victoria O 1

Zondag 24 februari 2019

DTS’48 1 – Victoria O 1

Na een weekje rust en een goede voorbereiding qua trainen, konden we richting Hoogkarspel vertrekken. We waren lekker op tijd en werden door de gezellige barman voorzien van een drankje. Nadat ook Piet gearriveerd was, werd het tijd om richting de kleedkamer te gaan en klaar te maken voor de wedstrijd.

De thuiswedstrijd hadden we net aan van DTS verloren en de wedstrijd buiten was in ons voordeel geëindigd. Het kon dus echt alle kanten op… Ware het niet dat de man in het zwart ons deze wedstrijd echt niet gunstig gezind was en dan druk ik mezelf nog zachtjes uit….

DTS begon sterk en nam binnen 5 minuten de 5-1 voorsprong. Gelukkig konden we dit door een aantal afstandsschoten en een break out terug brengen tot een 5-4 achterstand. Daarna bleef het DTS die een steeds kleine voorsprong hield.

Na rust konden we weer bijkomen tot 1 punt achterstand en kwam het geloof in de overwinning terug, helaas werd ons dit heel snel de kop ingedrukt door de ene

2 minutenstraf na de andere..

Het werd handballen tegen beter weten in, het leek alsof de man in het zwart al op voorhand had besloten dat wij niet mochten wonnen…

Duur puntverlies dus: 24-18.

Een wedstrijd om niet teveel over na te praten, want we kunnen hier nou eenmaal niet veel leerpunten uit halen.

Op naar Tornado volgende week in de Waerdergolf om 12.15 uur. Ook deze wedstrijd belooft weer spannend te worden.