Terug naar Wedstrijdverslagen DS1 2018-2019

2018-11-04 Victoria O dames 1 – DTS’48 dames 1

Zondag 4 november 2018

Victoria O dames 1 – DTS’48 dames 1

Nu we weer een beetje gewend zijn aan de zaal, mochten we (weer) aantreden tegen DTS’48. Dit keer thuis. Waar we de dames uit Westwoud uit hadden verslagen met 17-10, liep het voor ons deze wedstrijd iets minder rooskleurig af.

Het begin was aardig, maar niet spectaculair. De strijd ging gelijk op. Wij waren niet scherp in de afronding en ook verdedigend gaven we de tegenstander teveel ruimte. We konden geen gat slaan, sterker nog, we liepen achter de feiten aan. Gelukkig konden we gaan rusten met een gelijke stand 7-7.

Na rust proberen de scherpte te vinden en onszelf te herpakken. Helaas gebeurde dit niet en was het juist DTS’48 die de tweede helft scherper startte. Na 10 minuten hadden zij al 5x weten te scoren en wij konden er maar 2 inkrijgen. We keken de gehele 2e helft tegen een achterstand aan en het lukte ons niet om de achterstand om te buigen naar een gelijkspel of zelfs een overwinning.

Het zat er, ondanks het in grote getalen toegestroomde publiek, vandaag niet in. Een complete offday van onze kant.

Hopelijk hebben we volgende week in Amsterdam meer succes tegen Westsite 3.

Oja!!!

Bent u al ‘ vriend van Victoria-O? Tijdens onze wedstrijd hebben Maaike en Romana geprobeerd nieuwe ( handbal) leden te werven. Mocht u dit gemist hebben en toch nog lid willen worden, klik dan op onderstaande link.

 

http://www.victoriaobdamhandbal.nl/vrienden-van-victoria-o/