Terug naar Wedstrijdverslagen DS1 2018-2019

2018-10-14 DTS’48 dames 1 – Victoria O dames 1

Zondag 14 oktober 2018

DTS’48 dames 1 – Victoria O dames 1

Vol vertrouwen reden we deze zondag richting Westwoud, om zoals beloofd de koppositie te verstevigen! Na een drankje op het zonnige terras van DTS’48, ging de knop om en begonnen we gefocust aan deze belangrijke pot.

Na een serieuze voorbereiding konden we om 13.30 uur beginnen. We kwamen goed uit de startblokken en wisten direct een aantal lekkere goals te scoren. Ook verdedigend hadden we de zaakjes goed op orde ( toch Piet?!) wat resulteerde in weinig tegengoals.

En als we dan toch een foutje maakte en die penalty tegen kregen hadden we altijd onze keepers nog, die er deze zondag voor zorgden dat er geen penalty in ging!

Na een snelle eerste helft vol mooie acties gingen we rusten met een 10-5 voorsprong.

In de rust even de puntjes op de spreekwoordelijke i en daarna weer gaan als de brandweer! Dit liet alleen wat langer op zich wachten dan we gehoopt hadden, we startten de 2e helft niet zo flitsend als de eerste, waardoor DTS’48 het net 2x vlak achter elkaar kon vinden! Gelukkig herpakten we onszelf daarna en gingen door waarvoor we kwamen; winnen. En waar er in de eerste helft veel ruimte was in het midden, kwam de ruimte voor de hoeken in de 2e helft. En ook vanaf deze positie werd er lekker gescoord, en zijn we ondanks de soms wat onzekere periodes, niet echt in gevaar geweest.

Na 60 minuten mooi handbal stond er dan ook een verdiende uitslag van 17-10 voor ons op het scorebord. Een lekker pot handbal, met natuurlijk de trouwe support van de meegereisde supporters uit Obdam!

#teamprestatie #koplopersbuitencompetitie #trots #dezewedstrijdhadechtalles #hetkloptegewoon