Terug naar Wedstrijdverslagen DS1 2018-2019

2018-10-07 Victoria O dames 1 – Meteoor dames 1

Zondag 7 oktober 2018

Victoria O dames 1 – Meteoor dames 1

Wat treffen we het toch steeds met het weer, vandaag ook een mooie dag voor een belangrijke pot handbal. Bij aanvang van de wedstrijd staan we 2e, achter Valken. Het ligt dichtbij elkaar dus elke wedstrijd dient gewonnen te worden.
Helaas vandaag 2 afwezigen, maar gelukkig werden hun plaatsen opgevuld door Maartje en Denice. Dan ook nog een zieke Joelle, die vervangen werd door Lisa…

Na een rommelige voorbereiding beginnen we de wedstrijd. Het gaat niet zoals we gehoopt hadden, rommelig, niet genoeg gefocust en de tegenpartij hun ‘spelletje’  laten spelen. Dit resulteert in een spannende 15 minuten, waarin het gelijk op gaat.
Gelukkig weten we ver in de eerste helft toch een gaatje te slaan van 3 punten, welke we uitbreiden tot een 11-7 voorsprong met de rust

In de tweede helft weten we de voorsprong vast te houden. Maar we krijgen het maar niet voor elkaar om te laten zien hoe goed wij kunnen handballen. De kansen worden wel gecreëerd maar niet afgemaakt… Dat is zo’n beetje de beste samenvatting van deze wedstrijd. Meteoor dreigt nog even vleugels te krijgen, nadat zij een 15-10 achterstand, binnen de kortste keren weten te verkleinen naar een 15-12. Gelukkig hebben wij nog de kracht om wat terug te doen, en na wat terechte tijdstraffen aan de kant van Meteoor kunnen we de wedstrijd definitief naar ons toetrekken.

Ook deze wedstrijden moet je winnen, zullen we maar zeggen! Voor vandaag is de 18-14 winst het beste wat we in ons hadden.

Gelukkig heeft Conzelo ons een beetje geholpen en Valken verslagen, dat betekent dat wij nu met 10 punten op de koppositie staan.

Nu met een goed gevoel naar Westwoud, om daar DTS te verslaan en zo onze koppositie te verstevigen..