Nikki Keuning en Semm Bakker waren pupil van de week

3

We mogten helpen met de yel

Afgelopen zondag 30 oktober waren Nikki Keuning en Semm Bakker pupil van de week bij de wedstrijd van dames 1 tegen Tonegido. 

4

We mogten ook nog het irsten doelpunt maaken

2

Semm en ik mogten met elkaar overgojen

1

Ik vont het leuk om de doelpunten bij te houde

O wat spannend! Zit je net een paar maanden op handbal, mag je al pupil van de week zijn bij dames 1.

“Maar mama, wie zijn dan dames 1? Zijn dat meisjes? Hoe groot zijn die meiden dan? Of zijn het al moeders? En is hun vader of moeder dan de coach? En wat ga ik dan daar dan doen?” Allemaal vragen die door dat kleine koppie gingen. Maar wat had ze er een zin in!

De ochtend duurde lang (mede omdat de klok een uur achteruit was gegaan) maar om 12 uur was het dan toch eindelijk zo ver. We liepen de konkel binnen en meteen werden Semm en Nikki heel lief opgevangen door de meiden van Dames 1. Ze kregen een verrassingstas en een schrijfblok zodat ze zich tijdens de wedstrijd niet hoefden te vervelen. En voor vervelen was ook echt geen tijd want doelpunten waren er genoeg. Semm en Nikki mochten mee de kleedkamer in, kregen een mooi shirt aan en deden mee met de warming up. Ze mochten helpen met begroeten en er werd alle tijd genomen voor het eerste doelpunt. Semm en Nikki hebben enorm genoten en na afloop kwamen er twee stralende meidjes op ons af.

Meiden van Dames 1, complimenten hoe jullie Semm en Nikki opgevangen en begeleid hebben!

En ook de moeders zijn niet vergeten. De derde helft waren wij over geleverd aan de zorgen van barman B.W., de man van… En het heeft ons aan niets ontbroken.

Groeten Bianca van Weenen en Ilse Vlaar

 

Bedankt voor de

leuke middag!

Groetjes

Semm en Nikki

5

Maar het alerleukst was de tas met lekkere dingen